Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Monika Marešová (49) občas mívá problémy s udržením váhy, proto pro nás bylo překvapením, že i když nedávno podstoupila vážnou operaci kolene, bez níž by byla podle svých vlastních slov mrzákem, stejně zapracovala na své váze a vypadá opět výtečně!

„Vidíte, a já žiju v domnění, že osm let už mám pořád stejně kilogramů,“ směje se Monika. Pak ale přiznala, že dává svému tělu zabrat. „K trenérovi nechodím, ale už dva měsíce vyrážím třikrát týdně s kolenem na cvičení k fyzioterapeutce a sama zírám, jak je to náročné a jak se mi najednou ozývají svaly, o nichž jsem ani nevěděla,“ přiznala Marešová.

Ještě na konci roku se přitom sotva belhala a na nějaké spalování tuků neměla ani pomyšlení.

„Byla to již třetí operace kolene za sebou. Před třemi lety jsem blbě spadla na lyžích, a i když mi dělali plastiku vazů, tvořily se tam nějaké výrůstky, kvůli kterým se mi chodilo špatně. Pan doktor říkal, že jak to neodoperujeme, budu doživotní mrzák s umělým kloubem a zborcenou páteří i klenbou. Tak jsem na operaci raději šla a po rehabilitacích je obrovsky znát rozdíl. Už nekulhám, chodí se mi výborně,“ uvedla moderátorka na otvíračce kluziště v obchodním domě ve Štěrboholech, kam dorazila i se svými dvěma synátory.

„Fyzičku si držím i kvůli nim. Je kolem nich hodně lítání, rozhodně nejsou typy dětí, které odložíte někam do kouta a najdete je tam i za dvě hodiny,“ dodala s úsměvem závěrem Monika.

Reklama

Další články

Načítám