Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová hvězda Britney Spears na svou show v Las Vegas dlouho poctivě dřela. Zpěvačka se sice opět dostala do formy, ale zradil ji kostým.

Série koncertů ve městě hříchu Britney zajistí pořádný balík, a tak není divu, že nepodcenila přípravy. Dvojnásobná maminka, která se nevzdává svého místa v šoubyznysu, v uplynulých měsících poctivě trénovala a byla pravidelně k vidění v propocené teplákovce.

Přebytečná kila sice shodila a zpevnila své křivky do odvážných kostýmů, ale v nich je bohužel kámen úrazu. Její outfity jsou bohužel v některých případech až příliš odvážné a Britney příliš nelichotí. Zpěvačka chce ovšem neustále dokazovat, že si podobné výstřednosti může dovolit. Občas ale pohoří.

Když se nasoukala do těsného průsvitného outfitu doplněného síťovanými punčochami, zadělala si na pořádné faux pas. Během vystoupení se totiž ukázalo, že zvolila nevhodný materiál, a v intimních partiích se jí tak na obou stehnech objevily nevzhledné díry, které nákladnou show proměnily v lacinou frašku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám