Hlavní obsah
Článek

Finalistky České Miss se na soustředění na Mauriciu nevěnují jenom přípravám na slavnostní finálový večer. Zkoušejí si také různé adrenalinové zážitky a navštěvují zajímavá místa. Krásky se například pořádně rozšouply v místní palírně rumu, kde si vyzkoušely lisování cukrové třtiny a samozřejmě ochutnaly různé druhy rumů. Největší úspěch měl místní pikantní rum, který do sebe missky s chutí klopily.

Ještě předtím je však čekalo pořádné adrenalinové dobrodružství, když se uprostřed přírody rozhodly vyzkoušet takzvaný „zip line“. Když však uviděly hloubku kaňonu a ani nedohlédly na konec lana, které mělo být jejich jedinou jistotou nad propastí, byla v některých jen malá dušička.

Zato křik, když se první z nich odrazily a svištěly nad údolím, byl velký. „V žaludku jsem sice měla lehké mravenčení, ale ve chvíli, kdy se spustíte a ocitnete se nad údolím, je to pocit neuvěřitelné lehkosti a volnosti. V tom okamžiku jste jen vy a nádherná příroda, nad kterou 'letíte'," pochvalovala si adrenalinový zážitek misska Tereza Skoumalová, která lano nad propastí zvládla naprosto bravurně.

Kameramanům a fotografům jejich profesionální čest nedovolila zůstat za dívkami pozadu a nemít z této adrenalinové akce záběry. Jeden člen štábu se však při dojezdu odrazil nechtěně zpět a zůstal nad propastí viset.

Dívky, které měly jízdu teprve před sebou, ani nedutaly, dokud ho obsluha bezpečně nevytáhla. Nebylo však cesty zpátky a nakonec všechny absolvovaly čtyři různé dráhy, nejdelší měřila 250 metrů a vznášela se 40 metrů nad zemí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám