Hlavní obsah
Článek

Hollywoodské hvězdy a celebrity ze šoubyznysu jsou vždy mezi prvními v objevování nových přípravků na hubnutí a skutečně fungujících diet. Jejich práce si totiž přímo žádá, aby měly krásnou postavu a hýřily energií. Zjistili jsme pro vás tajemství jednotlivých slavných osobností a hodláme se o ně s vámi podělit. Jak hubne Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow nebo Oprah Winfrey? Čtěte dále a vše se dozvíte!

Zpěvačky přísahají na sílu zelené kávy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Na jeho účinnost přísahají například zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore. I díky nim se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní řasou spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. To ale není vše - Green Coffee Plus má i silný antioxidační efekt, takže vám kromě hubnutí dopomůže i ke krásnější pleti. Přípravek pro hubnutí Green Coffee plus lze teď zakoupit v akci za 299 Kč!

Jennifer Aniston objevila zázrak jménem GMN

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Herečka Jennifer Aniston je sexsymbolem už od doby, kdy v seriálu Přátelé hrála krásnou Rachel. Štíhlou linii a dokonalou postavu si dodnes udržuje díky GMN – což je zkratka pro glukomannan. Jde o doplněk stravy, který způsobuje pocit nasycenosti a tím snižuje chuť k jídlu. Unikátní složení GMN vám zajistí, že budete jíst méně, ale přitom se nebudete trápit hladem. Navíc jsou v GMN obsaženy látky, které optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. V ČR je tento účinný přípravek na hubnutí k dostání pod názvem GMN Complex, nyní za zvýhodněnou cenu 399 Kč.

Gwyneth Paltrow hubne díky spirulině

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkou propagátorkou spiruliny je herečka Gwyneth Paltrow; její štíhlá postava je důkazem, že na hubnutí skutečně funguje. Zdraví prospěšné vlastnosti spiruliny jsou známy už po staletí; nyní se spirulina pěstuje hlavně v Japonsku a je součástí mnoha léčivých preparátů. Spirulina omezuje chuť k přejídání a zejména chuť na energeticky bohaté potraviny. Nečekejte zázračný lék, díky kterému zhubnete přes noc. Síla spiruliny je ve zdravém, trvalém, přirozeném a nenásilném hubnutí bez jojo efektu. Podpoří vaši chuť a touhu bojovat s nadváhou a umožní vám cítit se během diety skvěle. Sypaná BIO Spirulina je nyní k dostání v akci za zvýhodněnou cenu 169 Kč.

Klíčem ke zdravým vlasům a krásné pleti je kokosový olej

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blahodárné účinky kokosového oleje jsou známy od nepaměti. Je bohatý na antioxidační látky, které zpomalují proces stárnutí. Proto si vysloužil přezdívku "přírodní botox" a přípravky obsahující kokosový olej jsou velmi oblíbené po celém světě. Používají je i nejznámější celebrity: Herečka Gwyneth Paltrow přiznala, že si kokosovým olejem udržuje perfektní pokožku, Kourtney Kardashian si jím ošetřuje vlasy a supermodelka Miranda Kerr či herečky Jennifer Aniston a Angelina Jolie si zase dopřávají kokosový olej jako součást každodenní stravy. Ověřte si také, že díky kokosovému oleji si během sychravého podzimu zajistíte hedvábnou pleť a zářivé vlasy! Lze jej využít i pro skvělou regenerační masáž a v neposlední řadě se kokosový olej výtečně hodí i do kuchyně - neobsahuje cholesterol a jídlům dodává přirozené exotické aroma. Nyní lze balení prvotřídního bio kokosového oleje zakoupit jen za 189 Kč.

Čisté stříbro ochrání vaši pleť před nepřízní počasí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V zimě a během častých výkyvů teplot je pleť obzvlášť citlivá. Je potřeba myslet na její ochranu a správnou péči, zejména na ty nejvíce viditelné části, což je obličej a dekolt. Stříbrné tonikum Silverin na tvář a dekolt je přírodní kosmetický přípravek s obsahem nejjakostnějšího stříbra, které čistí a regeneruje pleť. Tonikum zmenšuje rozšířené póry a uhříky, snižuje vylučování kožního mazu a co je v zimě vůbec nejdůležitější, uklidňuje podráždění a červenání pokožky v mrazech. Také pozitivně působí při zvýšení citlivosti a špatných reakcích pokožky způsobených vlivy počasí. Pomůže vám také při vzniku plísní a jiných nepříjemných projevů na kůži včetně kožních projevů jiných vnitřních nemocí. Tento stříbrný zázrak jménem Silverin můžete koupit za akční cenu 249 Kč.

Další články

Načítám