Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišlo to jako rána z čistého nebe. Známý český manažer Miroslav Jansa, který zastupoval hvězdy jako Báru Basikovou či Leonu Machálkovou, nečekaně zemřel. V 62 letech mu selhalo srdce v taxíku cestou z Vodičkovy ulice domů do Rudné u Prahy.

Jansa měl v posledních letech finanční problémy, v poslední době se snažil dostat zpět na výsluní. "Jednám opět s Leonou Machálkovou o jejím zastupování. Chtěla by, abych jí připravil koncert na Žofíně a kompletně se staral o její koncertní vystoupení," řekl Super.cz ještě před týdnem Jansa, který vypadal, že je plný elánu.

Minulý měsíc zajišťoval otevření nového bytového komplexu s účastí Karla Gotta a Ivany Gottové. Ještě minulou neděli organizoval otevření nové ledové plochy v Pařížské ulici v Praze. Zajišťoval mediální výstupy i účast celebrit. Nikdo nečekal, že to bude poslední akce, kterou bude mít na triku. Poslední roky produkoval pro televizi cestovatelský pořad s českým hvězdami Ženy na cestách, v minulosti zajišťoval také tenisové turnaje hvězd na Kanárských ostrovech. Momentálně jednal s Českou televizí o dalším cestovatelském magazínu. Režírovat ho měla Irena Pavlásková.

Jansa nečekaně zemřel v taxi, když jel z centra Prahy domů. Taxikář si myslel, že během cesty usnul, a tak ho nechal. Když ho chtěl vzbudit u benzinové pumpy v Rudné u Prahy, zjistil, že nedýchá. Nepomohla už ani přivolaná záchranná služba.

Zdravotní problémy přitom žádné neměl. Na začátku ledna byl na operaci menisku, ale ta dopadla dobře. Kvůli operaci byl také na řadě vyšetření, vše bez jakýchkoli problémů. Nestěžoval si ani na žádné problémy s tlakem.

Reklama

Další články

Načítám