Hlavní obsah
Článek

Po tomhle se nám od finále StarDance stýskalo. Tereze Kostkové (47) začala plesová sezóna, a tak opět oslňuje v róbách, jejichž dekolt bere všem přítomným mužům dech. Už má za sebou dva plesy, první byl v Teplicích, podruhé jsme ji potkali v Obecním domě na Československém plese, kde si letos poprvé zatančila.

"Obvykle na tanec nedojde, mám hodně povinností jako moderátorka, bývá tombola a řada dalších plesových aktivit, odpočívám, připravuju se, anebo se zapovídám, takže se k tomu málokdy dostanu," svěřila nám Tereza. Tentokrát si užila aspoň jeden tanec, k němuž ji vyzval kolega moderátor Maroš Kramár.

Toho, že by jí ve víru tance mohly zradit šaty, se Tereza nebála, přestože dekolt byl opravdu hluboký. "Šaty jsou pevné, podložené kosticemi. Jsou to moje ze StarDance, ušité před čtyřmi lety na míru, a byla jsem mile překvapená, že když jsem si pro ně šla do salonu, stále mi seděly jako ulité," řekla Super.cz.

Ženskou módu, v níž vyniknou křivky, herečka miluje. "Nemyslím si, že by zrovna tyto šaty byly víc odvážné, než jaké běžně nosím. V zimě samozřejmě chodím adekvátně k počasí, ale na společenské akce nebo v létě nosím dekolty ráda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám