Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) si užívá poslední dny na slunném Mauriciu. Po dlouhé době je tisíce kilometrů daleko od svých dětí - syna Michálka a dcery Zuzanky. Přiznává, že se jí velmi stýská.

"Každý den přes Skype mluvím s dětmi a manželem, pravidelně ráno a večer, a když to vyjde mezi natáčením, ještě volám v průběhu dne. I když je to tu úžasné, samozřejmě mi manžel a cipískové chybí," prozradila Super.cz Decastelo, která pokoj obývá s reportérkou VIP zpráv Andy Košťálovou.

"Mohly jsme bydlet každá samostatně, ale po minulém soustředění České Miss na Filipínách se nám společné bydlení tak osvědčilo, že jsme požádaly o společné bydlení i letos. Po večerech, kdy České Miss musí dodržovat spánkový režim, máme chvilku volna a vzhledem k tomu, že Andy je skvělá tanečnice, učí mě salsu a tančí tak, že už za ní přišli místní tanečníci, jestli by se nemohli připojit také," dodala Decastelo.

Eva, která měří necelých 160 cm, se nebojí své tělíčko ukazovat v plavkách, protože si je dobře vědoma, v jaké je formě. Žádná pomerančová kůže, a dokonce ani v krkolomné pozici se na jejím těle neklepe a neroluje jediný kousek kůže. A dodává, že to rozhodně není díky šikovným ručičkám plastických chirurgů.

"Plastiky rozhodně neodsuzuji, pokud pomůžou ženě zvednout sebevědomí, jsem pro všemi deseti, ale já osobně mám to štěstí, že jsem díky genetice a matce přírodě zatím spokojená a přírodní. Jednu dobu jsem uvažovala o zvětšení prsou, ale manžel řekl, že mě miluje takovou, jaká jsem, a že by nerad objímal kus silikonu, takže jsem si to rozmyslela. Momentálně jsou na mně umělé pouze řasy, přírodní mám i vlasy a nehty," uzavřela Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám