Hlavní obsah
Článek

Tanečnice a choreografka Libuška Vojtková si užívá dovolenou na exotické Srí Lance. Na ostrov čaje vyrazila se svým partnerem Ivanem Bleyerem a synem Matyášem, kterého má s bývalým manželem Pepou Vojtkem. Momentálně si Libuška užívá na jedné z nejkrásnějších pláží Srí Lanky Unawatuna. "Jsme v pořádku a máme se krásně. Snad to tady ty tři týdny vydržíme," vzkázala na sociální síti.

Libuška dokonce dovolila malému Matyášovi, aby se mazlil s krajtou, což se tady běžně nabízí za poplatek pár dolarů. Oporou malému Matesovi byl samozřejmě Ivan, který se snažil situaci jistit. Oba si to nesmírně užívali a Libuška nakonec neodolala a s hadem se i se synem vyfotila také. Kdyby při pózování viděla, jak blízko má krajta hlavu u Matyáše, určitě by tak klidná nebyla.

Libuška s Ivanem žije už více jak dva roky a cítí se s ním neuvěřitelně pohodově. "Jsme už více jak dva roky taková úplně normální, fungující rodinka. Když jsem pracovně zaneprázdněná, Ivan vezme Matese na pánskou jízdu na hory nebo na výlet, a já se nemusím o nic starat," pěje ódy na svého partnera Libuška.

Ivan na dovolené v plavkách předvedl, že je opravdu chlap jak hora. Vypracovaná ramena mu dokonce zdobí tetování.

Reklama

Další články

Načítám