Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) natáčela nový videoklip k desce Motivace k činu rappera Revolty, která vyjde na konci února. A protože se píseň dotýká lidských osudů, dlouho oba hledali místo, kde videoklip natočit. Nakonec zvítězila observatoř uvnitř Žižkovské věže.

„Když koukáme z výšky na Prahu, tak dole se všechny ty osudy lidí míchají. Líbila se mi ta vajíčka tady a hlavně skvělý výhled,“ říká zpěvačka, která v klipu provokuje v ultrakrátkých sexy šatičkách, ve kterých vynikají její dlouhé nožky. Videoklip má být motivační a končit happy endem.

„Spousta lidí dělá práci, která je nebaví. Jenže když je nebaví, nedělají ji ani dobře. Přenáší navíc špatnou náladu na ostatní. Náš příběh je o dvou mladých lidech, kteří měli nějaké sny, ona zpívala, on hrál na kytaru. Rodiče jim to kvůli škole zakázali, a oni tak začali pracovat v kanceláři. Na konci svoji lásku k hudbě ale znovu najdou,“ prozradila zpěvačka děj klipu a jedním dechem dodává, že jí samotné se to naštěstí netýká.

A pravda je, že ačkoli má Olga práce nad hlavu, všechno jí to přináší potěšení. S rapperem Revoltou třeba založila sdružení Seberevolta, kde se potkávají lidé, kteří posilují s vlastní vahou těla. Lounová říká, že teď je se svým tělem spokojená, i když je stále co zlepšovat.

„Kromě cvičení na šálách dělám ještě pool dance a crossfit. Jsem teď hodně svalnatá, ale třeba před koncertem mám ještě tak o dvě kila míň. V jídle se hlídám, snažím se jíst zdravě, protože už si uvědomuju, že největší vliv má na tělo strava,“ míní zpěvačka, která se nedávno vrátila z Thajska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám