Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová (40) opět rozdávala radost soutěžícím v soutěži o proměnu. Paní Emilia (44) vyhrála kompletní celkovou proměnu. Dnes se podíváme na proměnu křivek těla. Sama Simona se však objevila u plastického chirurga. Proč?

Dokonalé tělo za dvě hodiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Bylo to jako mávnutí kouzelným proutkem,“ popsala Emilia výsledek po liposukci. Nebyl to však kouzelný proutek, ale tenký laser. Tedy přesněji Laserová liposukce SlimLipo - nejmodernější, nejšetrnější a hlavně nejpopulárnější liposukce, kterou současná estetická medicína nabízí. Nejenže je to liposukce bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie, ale po této liposukci se bez dlouhého zotavování můžete už druhý den vrátit zpátky do běžného života. A navíc je zde dvojí efekt. Jednak tuky mizí a zároveň laser působí na pokožku, která se vypne a po zákroku snadno přilne k tělu. Takže odpadá vznik kožních převisů a předchází se tak dalším chirurgickým zákrokům, jak nám vysvětlil primář MUDr. Martin Paciorek z Kliniky Yes Visage. Hubnutí komfortní a rychlé, to je SlimLipo.

Přeneste si tuk tam, kde vám bude slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Útlejší pas, štíhlejší stehna a centimetry dolů však nemusí vyřešit vše. Mnoho žen má pocit, že se jim zase někde naopak něčeho nedostává. „Tyto dva problémy lze mnohdy vyřešit najednou. Díky metodě lipotransfer lze tuk přenést z místa, kde nám přebýval, na místa, kde nám chybí, a bude i slušet,“ vysvětlil nám primář Kliniky Yes Visage MUDr. Miroslav Krejča. Tuk, který se při liposukci odsál z jedné části těla, se speciálně zpracuje a obohacený o růstové faktory se injekčně vpraví tam, kde naopak přidá na kráse. Ať už se jedná o poprsí, rty, obličej či zadeček, lidský tuk je ten nejlepší implantát, neboť organismus nemusí přijímat nic cizího, pouze své vlastní buňky. Jednodušší je to však i pro naše peněženky, neboť takový zákrok cenu o mnoho nenavýší a z jedné liposukce máme zákroky dva. V nejčastějším případě zvětšení poprsí je tuk ideální materiál, protože je podstatně lehčí než implantát stejného objemu. Všechny tyto výhody činí tento zákrok jedním z těch nejžádanějších v současné estetické medicíně.

Plastika jednodušeji a šetrněji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní estetická medicína a plastická chirurgie již dnes umí mnohem více, za mnohem kratší dobu, ale hlavně znatelně šetrněji a přirozeněji. To potvrzuje i tým odborníků pod vedením mezinárodně uznávaného specialisty a předního plastického chirurga s léty praxe primáře MUDr. Miroslava Krejči, Ph.D. na Klinice Yes Visage. Ta nabízí široké spektrum nejmodernějších postupů a plasticko-chirurgických zákroků v komfortním zázemí moderně vybavené kliniky. Komplexní řešení s individuálním diskrétním přístupem, to jsou důvody, proč má tato klinika mnoho spokojených klientů i mezi našimi známými osobnostmi a celebritami.

Simona Krainová na plastice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z těch, kdo se nově objevili na konzultaci u primáře Miroslava Krejči, byla i naše známá kráska a topmodelka Simona Krainová. „Jako každá žena se zajímám, na čem na sobě zapracovat. A s věkem je to práce těžší, v tom se opravdu neliším od jakékoliv jiné ženy. A když už potřebuji odborný posudek, svěřím se jen do rukou opravdového odborníka se zkušenostmi. Ale ne, opravdu se nesvěřím, které partie jsme s panem primářem Krejčou probírali,“ tajila nám s úsměvem Simona.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyhrajte si svou proměnu! Zrealizujte si své představy a nechte se hýčkat jako celebrity. Soutěžte o proměnu dle vašeho přání se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám