Hlavní obsah
Článek

Potkali se teprve na Boží hod a už jí při focení dělá doprovod. Kdo? Nový milenec modelky a herečky Kelly Brook (44) David McIntosh. Kdo jiný by měl také glamour krásku ochránit lépe než taková hora svalů.

McIntosh pozoroval Brook při práci na pláži v Miami, kde v neděli vznikaly snímky do katalogu k nové plavkové kampani značky New Look. Ve chvilce volna a čekání na správné světlo se společně prošli po pláži a Kelly se jistě vedle urostlého milence cítila jako droběnka, i když na počítačově upravovaných fotografiích vypadá o poznání útleji.

Prsatá Angličanka nejspíš nepatří mezi dámy, které by o mužné muskulatuře tvrdily, že všeho moc škodí. Svalovci Davidovi navíc k drsňácké image přispívá i jeho četně tetovaný trup a paže. Nikoho tak nemůže nepřekvapit, že tenhle namakanec se živí jako osobní trenér.

Modelka navíc nepatří mezi ženy, kterým sejde více na nitru než na pěkné skořápce, všichni její partneři byli mimořádně atraktivní. Ideální páreček ale pokaždé měl své trhliny a Kelly tak stále tápe a hledá urostlou náruč, ve které by se schoulila. Že by ji už konečně našla?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám