Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slávychtivá Eva Feuereislová, která se kromě šmírovací reality show nechvalně „proslavila“ trapným účinkováním v SuperStar a kratičkým mileneckým poměrem s expřítelem Ivety Bartošové Domenicem Martuccim, se na svém fanouškovském profilu na sociální síti pořádně pustila do dvojnásobného vítěze VyVolených Vladka Dobrovodského, jehož vítězství v soutěži, které měl podle Evy předem domluvené s televizí, dodnes zjevně nemůže vydýchat.

„Mám víc nabídek než pan Vlado, víc článků než pan Vlado a celkově jsem víc zajímavá než pan Vlado, no jo no, vtip opakovaný po osmi letech není vtipem,“ sdělila Eva, jíž zjevně nechybí pořádná porce sebevědomí, na čemž mají jistě podíl i její nová ňadra, jež si nedávno s velkou pompou nechala udělat, za což jí tleskáme, protože aspoň nestraší okolí nevábným dekoltem seniorky.

A protože má Vlado velkou základnu fanoušků, reakce na jeho obhajobu na sebe nenechaly dlouho čekat. Všechny komentáře obhajující Vladka však Eva smetla ze stolu. A to i přesto, že se v první části soutěže s Vladkem sblížila.

„Vlado se mi jako člověk ty poslední dva týdny, co jsem byla ve vile, omlouvám se za ten výraz, opravdu zhnusil,“ napsala jednomu z Vladkových fanoušků. A co víc, za osm let od první řady soutěže prý Vladko kromě absolvování hereckého kurzu ve Španělsku nic nedokázal.

"Šel do druhé řady s tím, že vyhraje a pohrnou se mu nabídky na herectví a zase ani prd, prostě je nezajímavý, jak pro média, tak pro tvůrce filmu,“ má jasno Eva, která toho zřejmě dle svých měřítek dokázala vskutku hodně.

"Visím na billboardu v Praze a kde visí pan Vlado? Možná na plakátě dveří WC u homosexuálních jedinců a starých raket, kteří mu sežrali to divadlo ve vile. Lidi sledují ty jedince, kteří vybočují a to Vlado rozhodně není,“ dodala horlivě dáma, která slovo skromnost zřejmě slyšela jen z rychlíku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám