Hlavní obsah
Článek

Skutečnost, že mnohé modelky vypadají v reálu zcela jinak než na plakátech, už není žádnou novinkou. Málokdy je ovšem rozdíl tak do očí bijící jako v případě Kelly Brook (34).

Vnadná britská kráska má ve svém repertoáru tisíce snímku, které prošly značnou úpravou. Výsledek se tak značně liší od toho, co fotograf viděl před objektivem. Za kalendářem Kelly Brook je totiž spousta práce a grafici se nejspíš nadřeli více než samotná modelka.

Sexy kráska s dokonalými křivkami zdobí nejednu stěnu, ale kdyby ji majitelé kalendáře potkali na pláži, nestačili by se divit. Skutečná Kelly Brook má totiž podstatně plnější tvary a rozdíl je znatelný zejména v sedacích partiích. Při postprodukci fotek se tak zbavila několika kil, což je samozřejmě pohodlnější než liposukce.

V souvislosti s upravenými snímky Kelly Brook zesílila kritika odsuzující nepřirozené digitální úpravy tělesných proporcí. V jejím případě totiž není pár centimetrů přes boky žádným prohřeškem, protože je hrdou majitelkou přírodních pětek, k nimž klenutější tvary patří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám