Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se bývalá Playmate z roku 2002 Lucie Kachtíková chystala na Československý ples, nemusela za žádnou návrhářkou, troje večerní šaty jí visely doma ve skříni. "Tyhle se mi zdály nejhezčí, jen jsem je hodila do čistírny, nejsem žádná šmudla," smála se Lucka, která poprvé od své svatby v létě vyrazila do společnosti se svým manželem. Ale na to, že je vdaná, si podle toho, jak jsme si s ní povídali, ještě nezvykla.

Zajímalo nás totiž, zda by si ve svém věku ještě troufla na to, aby vystavila tělo jako před lety v pánském časopise. "Cožpak o to, já bych si troufla. Ale nevím, co by na to řekla moje pětiletá dcera, takže raději ne," řekla Super.cz. Takže manželovi by to nevadilo? "Jé, na toho jsem úplně zapomněla, nám blondýnám dochází všechno nějak později. Tak ten by mě asi zabil," přiznala Kachtíková.

Ze svých vnad ale na plese vystavila dost. Pod šaty se totiž nedala vzít podprsenka a byly dost neposedné, stejně jako jejich majitelka. "Trochu mi padají ramínka, tak snad šaty vydrží na svém místě," věřila Lucie, která se momentálně věnuje PR a přípravě akcí a veletrhů a fotí už jen výjimečně. "Na mole už mě asi taky neuvidíte, přehlídky chodím, jen když jde o charitu," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám