Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzka Nikol Kouklová je novou posilou seriálu Cesty domů a s kolegy se tak sžila, že s nimi dokonce vyrazila i na kurz vaření. A protože se kolem ní točí spousta charizmatických mužů, jejího přítele Karla Heřmánka mladšího to nenechalo chladným. A když viděl, jak se na vaření Nikol oblékla, rozhodně nehodlal zůstat doma.

"Domluvili jsme se s produkcí, že může také přijít a vzali jsme i jeho mladšího bratra Františka, kterého jsme měli hlídat. Ale Karel tolik nežárlí, i on měl v seriálu Gympl ve scénáři přítelkyni, tak jsem se s tou jeho Vendulkou taky seznámila," vysvětlila Nikol, která okouzlovala přítomné muže ve šmrncovních punčocháčích, jejichž vzor připomínal podvazky.

A kdo je u nich doma pánem kuchyně? "Vaříme oba, ale Karla to baví víc. Tak jsem mu k Vánocům koupila pět kuchařek a zástěru a já se jen těším na výsledek. Ale má to se mnou těžké, protože skoro nejím maso, jen ryby a občas drůbež, takže má dost osekaný výběr," prozradila Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám