Hlavní obsah
Článek

Finalistky České Miss si soustředění na Mauriciu užívají plnými doušky. Exotický pobyt nabízí spoustu možností seznámení s různými kulturami. Dívky například absolvovaly také hodinu kreolštiny, což je jazyk, kterým se kromě angličtiny a francouzštiny na ostrově domluví.

Ze začátku se netvářily příliš nadšeně, že by se v horku měly místo koupání učit, ale místní lektoři si pro dívky připravili lekci plnou bubnování a zpívání. Když se zkoušely v kreolštině představit, jeden z lektorů na jméno Gabriely Frankové okamžitě zareagoval písní Gabriella od Blackmen Bluz.

„Bylo to obrovské překvapení, nečekala jsem, že mi na hodině kreolštiny někdo bude při představování zpívat. Udělalo mi to velkou radost a sladká odměna byla na místě,“ prozradila Gabriela, proč zpívajícímu lektorovi vlepila pusu. Nemůžeme se proto divit, že byli místní lektoři z tolika krásných dívek pohromadě doslova nadšeni.

Dívky na soustředění také oslavily příchod čínského nového roku, který letos připadl na 31. ledna.

Nový lunární rok je ve znamení dřevěného koně. Kůň v čínské mytologii symbolizuje nezávislost, sebejistotu, vášeň a zároveň nestálost a náladovost.  Ve znamení koně je narozena i finalistka Tereza Skoumalová.

„Myslím, že ta charakteristika docela sedí i na mě, asi i náladová občas jsem, jen doufám, že to mám zatím pod kontrolou,“ smála se. Krásky si oslavu užily a nejvíc nadšené byly z čínských lvů, kteří se po tradičním tanečním vystoupení vydali mezi hosty. Vysoké a štíhlé krásky je zaujaly natolik, že po nich chňapali, šťouchali do nich, a dožadovali se hlazení. A adeptky na královny krásy se rozhodně nenechaly prosit.

Reklama

Další články

Načítám