Hlavní obsah
Článek

Půvabná brunetka Veronika Blažková je nejen tiskovou mluvčí, ale také přítelkyní starosty Prahy 1 Oldřicha Lomeckého. Po jeho boku navštěvuje i řadu společenských událostí, což je velmi náročné na šatník, takže jsme se jí zeptali, jak řeší modely, v nichž se objevuje.

"Jsem hodně zaměstnaná, tak nestíhám nakupovat tak často, jak bych si přála. Ale pan starosta je, co se této věci týče, velmi starostlivý a dokonce mi sám šaty kupuje. Právě tyhle, které mám na sobě na Československém plese, vybíral on. Vždy se trefí nejen do mé velikosti, ale i do toho, aby se mi líbily. Má dobrý vkus a zná i můj," vychvalovala svého partnera Veronika.

Dříve si prý šaty půjčovala, dnes už si raději pořizuje vlastní. "Nechci se potkat s více ženami, které by měly stejné šaty. Chci je mít jen já sama, i na úkor toho, že mne potkáte několikrát ve stejných šatech," vysvětlila mluvčí radnice.

Co se týče šperků, je prý ještě co zlepšovat, ale také si nestěžuje. "Pan starosta mi vybírá i šperky a jsem spokojená," míní. Do toho, jak chodí oblečený on, mu prý nemluví. "Jak říkám, má dobrý vkus, takže to, abychom byli vzájemně sladění, nemusím řešit já," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám