Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě po sedmdesátce si Karel Gott rád zatančí. Ale když jsme ho potkali na Československém plese, pár kreací si vystřihl jen během svého vystoupení na pódiu. "Tady netančím, zazpívám a jdu domů," vysvětlil. Tance se ale nezříká.

"Mám rád ploužáky, když se k ženě můžete přitisknout. Samozřejmě s mojí manželkou," rychle upřesnil. "Ti mladí o hodně přicházejí, když tančí, a jsou při tom daleko od sebe," smál se. Dalším tancem, který ho baví, je rock'n'roll.

Gott patřil jako vždy k nejlépe oblečeným mužům. "Hezké věci se dají sehnat hlavně u Italů, ti jsou na to talentovaní. Důležité je mít vkus a nepřibírat," vysvětlil. Na žádné dietě ale není a nikdy ani nebyl. "Vždy jsem si jídlo hlídal, ale nešidil se. Diety jsou nepřirozené," míní.

Protože jsme byli na Československém plese, zeptali jsme se Mistra i na to, zda mu po rozdělení našich zemí něco nechybí. "Já se cítím být pořád Čechoslovákem, pracuji v obou zemích, nikdo se mě při překročení hranice neptá: Aký tovar vezete? Takže pro mne se nic nezměnilo," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám