Hlavní obsah
Článek

V USA se právě vysílá cyklus s názvem Mé šílené závislosti a jeden z dílů je věnován i třiatřicetiletému Tobymu Sheldonovi, který se zhlédl ve výrazně mladším zpěvákovi Justinu Bieberovi (30) natolik, že nechává přetvářet svou tvář na tu jeho... To je alespoň jeho velkým snem. Už teď je ale jasné, že toho nikdy nedosáhne a umělohmotným výrazem bez mimiky už nyní budí spíše lítost, než chtěný obdiv.

Sheldon z Los Angeles během pěti let už utratil přes sto tisíc dolarů (více než dva milióny korun), aby se přiblížil svému idolovi. Z původně celkem pohledného mladíka je dnes přitom podivín, za kterým se sice otočí každý druhý, ale rozhodně ne proto, že by si jej spletl se slavnou hvězdou.

„Nechávám si dělat plastiky, abych se podobal Justinu Bieberovi. Žárlil jsem na jeho vzhled. Mám skvělý pocit z toho, že se mu podobám. Asi bych umřel, kdybych měl s plastikami přestat,“ šokuje muž ve své výpovědi.

Podstoupil už řadu zákroků včetně transplantace vlasů, vyplnění obočí, vyhlazení kůže okolo očí, modelace rtů a dalších. Aktuálně má v plánu úpravu čela a brady. Po konzultacích s losangeleským plastickým chirurgem Timothym Neavinem má však zatím utrum. Lékař trvá na tom, že si Sheldon nejdřív musí promluvit s psychiatrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám