Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) letos oslaví 36. narozeniny a má lepší postavu než kdykoli předtím. Matka dvou dětí na sobě poslední roky zapracovala a pyšní se ukázkovým tělíčkem bez známky pomerančové kůže. Ukázala nám fotografie v plavkách, které fotila její kamarádka, reportérka VIP zpráv Andy Košťálová, na ostrově Mauricius, kde obě tráví dva týdny s finalistkami České Miss.

A pozor, na fotkách není jediná retuš. Tohle je opravdu Decastelo, jak ji pánbůh stvořil. Nemá na sobě zúženou jedinou část těla. Je až k nevíře, že se Eva může pochlubit takhle pevným tělem. "Necvičím, ale taky nejím," řekla Super.cz Decastelo, která má pohybu víc než dost. Její hyperaktivní děti jí dají pořádně zabrat.

"Vážím 48 kilo a jsem takhle spokojená. Jsem prťavá, měřím 159 centimetrů, takže je na mně každé kilo hodně vidět. Musím se hlídat, jinak by si mě těžko někdo objednal na moderování, protože kdo by se chtěl taky dívat na kouli tuku," dodala se smíchem Decastelo, která nikdy nebyla na žádné plastické operaci. "Žádná liposukce nebo úprava prsou neproběhla. V tomhle jsem nepoznamenaná," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám