Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se zase jednou někdo rozhoupal a pozval naši v současnosti jednu z nejvyhledávanějších modelek do Česka. Blondýnka s laníma očima Denisa Dvořáková nafotila sérii hodně žhavých snímků se svým slovenským přítelem Martinem pro prestižní módní časopis a bude i tváří nejočekávanější módní přehlídky letošní zimy.

Česká kráska, která získala světový titul Elite Model Look, má termíny zamluvené na měsíce dopředu, a jak prozradil její objevitel, ředitel české a slovenské pobočky soutěže Saša Jány, je velmi sporadické, aby si ji v Česku z finančních důvodů někdo objednal.

Kráska do Česka na focení přiletěla rovnou ze Španělska, kde nafotila a natočila prestižní kampaň na plavky, a jak můžete vidět, vypadá na nich neskutečně sexy. Na jeden den se do Prahy vrátí opět 13. února při příležitosti charitativní show Blanky Matragi (71), které se Denisa stala tváří a hlavní hvězdou. Hned poté odletí i s přítelem do New Yorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám