Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Basiková (61) nikdy nebyla na rozdíl od svých kolegyň z branže brána jako módní ikona. Přesto se právě ona stane jednou z hlavních hvězd velké módní akce spojené s hudbou, která se v Praze chystá v druhé polovině března.

Svět luxusního oblečení bude propojen s hudbou, ponese název Rock and Pop for Fashion, a my už známe první informace, jak by vše mělo vypadat. "Měl by to být první ročník s tím, že by se to mělo stát tradicí. Připravují se čtyři módní přehlídky, dvě českých a dvě zahraničních návrhářů," vyprávěla nám nadšeně Bára. Akce se bude odehrávat v bývalé tovární hale ve Vysočanech, aby měla opravdu velký prostor.

Mezi přehlídkami vystoupí čtyři interpreti. "Já s Vaškem Noidem Bártou tam budeme za rock, pokud jde o pop, to je dosud v jednání. Uvažovalo se o Daře Rolins a Rytmusovi, ale stále se to řeší, takže můžu mluvit jen za sebe," dodala.

Bára se do projektu pořádně zakousla, a dokonce řeší s organizátorem Mariem Sečkárem nejen hudební záležitosti. My je zastihli na jedné ze schůzek, kdy se vypravili až do Uhříněvsi do Noidova studia. Bára přijela jen velmi lehce nalíčená a v tomto případě udělala dobře, protože výtečně naladěný Noidův rotvajler by jí stejně make-up olízal. Na samotné show už ale bude určitě vypadat jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám