Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) už má dva roky po těžké nemoci, kdy se kvůli zánětu slinivky málem rozloučil se životem. "Musím zaklepat, ale cítím se dobře. Dva roky abstinence slinivce prospěly. Teď si můžu dát tak maximálně dvě piva," svěřil Super.cz zpěvák, který se objevil na oslavě padesátin kolegy Tomáše Trapla.

Proč jej ale vídáme jen při takových příležitostech? Naposledy se totiž ukázal pro změnu na čtyřicetinách Bohuše Matuše (50). "V pražských divadlech pro mě není momentálně žádná příležitost a odjinud si mě asi netroufli oslovit. Takže jen třikrát čtyřikrát do měsíce koncertuji, třeba s Lubomírem Brabcem," řekl nám Dan.

Protože měl přísný dietní režim, dost nás překvapilo, že z něj není chodící kostra, ale je naopak dost obrovský. "To je jednoduché, při slinivkové dietě sice nemůžete smažené, ale zase tam máte spoustu bílého pečiva. Takže to není hubnoucí dieta, ale spíš přibírací," vysvětlil Hůlka.

A co ho čeká v nejbližší budoucnosti? "Připravuji novou desku, chystám se na svůj divadelní režijní debut, na což se moc těším, a také budu učit. Ještě ale nemůžu prozradit konkrétní podrobnosti, protože nejsou podepsané smlouvy," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám