Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by nestačilo, že se na place, kde se natáčel začátek čtvrté řady reality show Farmář hledá ženu, objevují tak extrémně pitoreskní postavičky, až nad tím zůstává rozum stát. Při výběru soutěžících, které adepty na lásku si vezmou k sobě na farmu, navíc postihl bezzubého pijana Josefa (54) záchvat epilepsie. A bylo to drama! Zasahovala záchranka, která muže odvezla do špitálu.

Tohle v televizi neuvidíte! Štáb byl z průběhu záchvatu soutěžícího tak v šoku, že ani jeden z kameramanů raději netočil a všichni se spíš snažili pomáhat. „Josefa, ať je jaký chce, nám bylo líto. I moderátorka Laďka Něrgešová z toho byla celá strnulá. Doufali jsme, že mu lékaři pomohou,“ prozradil Super.cz člen štábu.

Naštěstí první pomoc mu poskytl nápadník Zuzany, hasič Martin. Záchranka pak muže převezla do špitálu, kde si den poležel. Pak se mohlo pokračovat v natáčení dílu, který Prima vysílá v pátek po osmé hodině večerní.

„Bylo na něm vidět, co si prodělal. Stále se celý nepatrně třásl, ale když pak začal své nápadnice bezostyšně urážet, hodně lidí ze štábu ho už litovat přestalo. Jinak se Josef dušoval, že se mu taková věc stala prvně,“ dodává zdroj.

Nekontrolovatelný třes těla a křeče, které záchvat vyvolává, jsou zapříčiněny záchvatovým onemocněním mozku. Existují ale i mnohem horší projevy nemoci, kdy se pacienti pomočují nebo upadnou do bezvědomí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám