Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) je čerstvě rozejitý muž, vztah se sympatickou Markétou je pasé. A to je pro chlapa středního věku, který nedávno odletěl na Mauricius s dvanáctkou finalistek České Miss, hodně nebezpečná situace. Nebo snad pro ně? „Mlsně kouká, ne že ne,“ směje se náš zdroj.

Má charizma, a coby profesionální spíkr by k lásce překecal snad i nejnedostupnější ženu světa. Hvězda Primy má z čeho vybírat. „Ví se dobře, že upřednostňuje blondýnky, tak by se syn Mirka Topolánka (67) měl mít na pozoru, protože ta jeho nádherná kočka se Boučkovi fakt líbí,“ směje se informátor.

A i když je profesionál a ponejvíce se u moře věnuje práci, musel by být nemocný, kdyby s ním přítomnost tolika hezkých tvářiček nic nedělala.

„Takové dívky jsou na podobných akcích permanentně vyvalené v bikinách u vody a opalují se, aby byly do finále krásné. Nastavují každou část těla, což je pro průměrného heterosexuála, pokud je tomu vystavený déle než pár minut, ztělesněním pekla na zemi,“ tvrdí sexuologové.

Tak uvidíme, zda Libor některé z krásek podlehne. Nebo některá z nich jemu…

Reklama

Další články

Načítám