Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Myslela si, že to od auta k autu proběhne bez povšimnutí, ale to se šeredně mýlila. Pippa Middleton (40) si v Londýně před pár dny vyrazila s partnerem Nicem Jacksonem na večeři do restaurace Bo Lang, ale paparazzi ji stihli vyhmátnout při cestě zpět k vozidlu. Nejspíš dostali echo od nějakého dobráka u vedlejšího stolu... Pippa byla sice velmi nesvá a vehementně obličej skrývala v dlaních, ale činila tak úplně zbytečně, jelikož byla snad ještě hezčí než obvykle.

Pippa je jako velká sportovkyně jistě zvyklá čas od času vynechat líčení, ale zastihnout ji tak na veřejnosti, to je velmi nezvyklé. Tentokrát však udělala výjimku, neorámovala si oči svými milovanými černými linkami, které si s oblibou dělávala i její starší sestra Kate, a udělala dobře. Oči zdůraznily pouze výrazné obroučky u brýlí a Pippa rázem omládla.

Se svým krasoněm Nicem, jenž ji v prosinci během dovolené v Indii požádal o ruku, tak opět potvrzují, že jsou neméně okouzlujícím párem jako Kate s Williamem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám