Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) je už potřetí nominována na cenu Thálie, přičemž jednu už doma má. Tentokrát za titulní roli v muzikálu Mary Poppins. "Občas si čtu hrůzostrašné diskuze, jak jsem příšerná, a tohle mě ujišťuje, že to nedělám zas až tak špatně. Jak říká právě Mary Poppins: Stačí chtít a vše je rázem možné, " reagovala po vyhlášení nominací Monika slovy své postavy.

Minulou Thálii zpěvačka umístila na strategické místo do ložnice. "Jednak mi to doporučila kamarádka, že je to dobré z esoterického hlediska, protože je kolem hodně prostoru, kam by se vešly další. A navíc mohu lákat jako na sbírku motýlů: Pojďte se na něco podívat ke mně do ložnice," smála se Monika.

Kromě vázy z Thálií, která je jen na ozdobu, protože je vzadu otevřená, takže se do ní nemohou dát ani kytky, má doma ještě dvě další ocenění. "Dvakrát jsem na Slavíku dostala žábu a pokaždé se rozbila, jednou jsem za to mohla já, podruhé paní v šatně. Takže jsou tak různě poslepované. Váza mi už ale taky při utírání prachu spadla, tak doufám, že nakonec nedopadne stejně jako ty žáby," prozradila Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám