Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klučina s pejskem na fotce patří k našim oblíbeným hudebníkům, skladatelům, hercům a moderátorům. Předloni mu zemřel jeho milovaný otec, který ho přivedl k lásce k herectví a hudbě. Je sice rozvedený, ale momentálně randí s jednou z našich nejkrásnějších modelek. Proslavil se moderováním jedné známé pěvecké soutěže a účinkoval v taneční show. Poznali jste ho?

Sympatickým klukem na fotce není nikdo jiný než Ondřej Brzobohatý (41), který nedávno diváky oslňoval v nováckém seriálu Gympl s (r)učením omezeným či taneční soutěži StarDance.

Jeho otcem byl herec Radek Brzobohatý (†79), který předloni náhle zemřel den před svými osmdesátými narozeninami. Maminka Hana Gregorová (71) pochází ze Slovenska a je divadelní manažerkou Divadla Radka Brzobohatého, které společně s manželem založila roku 2004 a účinkuje v něm i Ondřej.

Už od malička se věnoval hudbě, hrál na housle, klavír a bicí. Vystudoval skladbu, klavír a dirigování na Konzervatoři Jaroslava Ježka, což mu otevřelo cestu ke skládání muziky k mnoha českým seriálům.

Po otci zdědil také herecký talent. Kromě již zmiňovaného Gymplu si zahrál například v Ulici. Na Nově, která letos slaví dvacet let, moderoval i vůbec první ročník soutěže Česko hledá SuperStar.

Letos diváky potěšil svým tanečním uměním, když společně se svou přítelkyní Taťánou Kuchařovou soutěžil ve StarDance. Vidět jsme ho mohli také v muzikálu Vražda za oponou či v Divadle Radka Brzobohatého, kde nepůsobí jenom jako herec, ale i jako skladatel a choreograf.

Reklama

Další články

Načítám