Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spousta žen stále žije v přesvědčení, že kalhoty do pasu jsou pro jejich postavu mnohem lichotivější než bokovky. Mají dojem, že jimi schovají větší bříško i pozadí. Mnohdy ale udělají přesně opačnou službu. Přesvědčit se o tom můžete například u jinak velmi štíhlé Seleny Gomez (31).

Ta si z šatníku vybrala k procházce s kamarádkou po kalifornské čtvrti Encino rifle ve stále módní barvě velbloudí srsti a neméně trendy střihu do pasu, ale výsledek jistě zhodnotíte sami.

Ačkoli je bývalka Justina Biebera (30) zkombinovala s krátkým topem, což je u kalhot a sukní se zvýšeným pasem žádoucí a sexy, herečce malého vzrůstu kalhoty opticky protáhly pozadí a absence podpatků naopak zkrátila nohy.

O Seleně se v poslední době mluvilo hlavně v souvislosti s problematickým expřítelem Justinem Bieberem, který se ji přes zprávy na mobilu snažil znovu uhnat, a když to nešlo zamilovanými slůvky, zkoušel to svými erotickými fotkami. Gomez jej však nemilosrdně odmítla a poslala do léčebny pro drogově závislé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám