Hlavní obsah
Článek

Moderátor Kazma, pár týdnů po rozchodu s Kateřinou Kristelovou (44) osamělý to mládenec, se velmi hustě opřel do homosexuálů. Nelíbí se mu totiž, že prý vnucují každému svou orientaci.

„Proč se všichni b******ti pořád ptají nás heteroušů, jaký na ně máme názor? Jste mi úplně ukradený. Klidně si to dělejte doma, čím chcete. Pokud tím nijak neobtěžujete své okolí, je mi to jedno. Já dělám doma horší věci,“ řekl webu Lui na dotaz, jaký má postoj na gay diváky své One man show na Streamu. A pak pokračoval ještě ostřeji.

„Vy b***y jste se zasekli v tom, že vás pořád někdo řeší, protože jste ‚jiní‘. Je 21. století? Proberte se!“ říká a pokračuje drsnou historkou o údajně chlípných církevních hodnostářích.

„To, že si to spolu dva kluci občas udělají, už dneska nikoho nevytrhne. Sorry, už to není cool,“ dodal Kazma. Kdo ví, zda by se neměl mít na pozoru, protože stejnému periodiku se před lety podařilo kvůli kritickým názorům na gay politiky nastartovat konec vlády Mirka Topolánka. Z One man show však Kazmu asi nikdo neodvolá, je to totiž jeho vlastní produkt.

Ostatně podobný názor jako on má spousta dalších lidí, včetně těch „čtyřprocentních“. Mnoho z nich se kvůli prý zbytečnému upozorňování na jinakost gayů odmítá účastnit i podobných akcí, jako je pochod hrdosti Prague Pride.

Reklama

Další články

Načítám