Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Pink (31) si již téměř dva týdny užívá maminkovských radostí i povinností poté, co začátkem měsíce porodila v Los Angeles svou prvorozenou dceru pojmenovanou Willow Sage Hart. Pink před porodem hodně přibrala a její těhotenské bříško vypadalo spíš na očekávání trojčat. Jenže podle posledních fotografií se zpěvačka přibraných kilogramů téměř nezbavila. Spíš naopak.

Pink se snaží svou postavu halit do volných černých šatů, což se jí i částečně daří, ale nabraná kila jsou znát i v obličeji. Zpěvačka, která nikdy nebyla úplně štíhlá, tak bude mít co dělat, aby se po nějaké době vrátila na koncertní pódia v původní formě.

Její manžel motokrosový závodník Carey Hart se však o svou drahou polovičku i dcerku stará ukázkově. Během výletu do přírody malou Willow, jejíž celé jméno znamená v překladu "Vrba Šalvěj Jelenová", nosí na břiše zavěšenou ve speciálním fusaku a svou manželku neustále přidržuje. Však samotná Pink si po porodu svého muže pochvalovala, když na Twitter napsala: „Jsme nadšení, že máme naši krásnou zdravou a veselou holčičku Willow Sage Hart. Je úžasná, stejně jako její tatínek.“

Reklama

Další články

Načítám