Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Mel B (38) dobyla v 90. letech hudební svět jako členka úspěšné skupiny Spice Girls, v níž zářila jako sexy čokoládová rebelka. Dnes ovšem vypadá úplně jinak a jako trojnásobná matka péči o svůj vzhled zanedbává.

Bývalá Spice Girl se se svým druhým manželem vydala v Los Angeles do suši baru a nebyl na ni moc hezký pohled. Zpěvačka, která svou krásu v minulosti zvěčnila na rajcovních fotkách v plávkách a spodním prádle, nejspíš zpohodlněla a nemá potřebu dělat na druhé dojem. Na večeři si zašla ve stavu, který by jí mohl zaručit anonymitu, ale navzdory odrostlým vlasům a mastné pleti bez make-upu byla odhalena.

Melanie Brown byla ještě před několika lety proslulá svou krásou a po rozpadu Spice Girls v roce 1999 vypadala snad lépe než v éře kapely. Jako sólová zpěvačka sice příliš neuspěla, ale díky dokonalým proporcím a bezchybné práci stylistů byla vždy k nepřehlédnutí.

Bouřlivý osobní život se však na vzhledu Mel B nepříznivě podepsal. Zpěvačka vychovává tři děti a každé z nich si pořídila s jiným mužem. Dceru Phoenix (15) má s exmanželem Jimmym Gulzarem, otcem Angel Iris (6) je hollywoodský herec Eddie Murphy, jehož z rodičovství 'usvědčily' až testy DNA, a se současným partnerem Stephenem Belafontem má dvouletou Madison.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám