Hlavní obsah
Článek

Moderátor Jakub Prachař (40) se pořádně zapotil. Coby kapitán hvězdného týmu ve složení Ewa Farna, Bob Klepl a Petr Vondráček dostal ve vědomostní soutěži Máme rádi Česko za úkol popisovat postavičky z českých večerníčků. Zdánlivě jednoduchý úkol úspěšně odstartovala Ewa Farna, jež poznala Prachařův vtipný popis Krtka.

Řezníka Krkovičku ale známá milovnice dobrého jídla neuhodla, ač se jí nad Prachařovým barvitým líčením charakteru postavičky z večerníčku Jája a Pája musely sbíhat sliny.

U Trautenberka to už měl Jakub o něco jednodušší, protože ho ztvárnil jeho děda Ilja Prachař. Než ale zbytku týmu došlo, že popisuje notoricky známé Trautenberkovy přisluhovače Anče, Kubu a hajného, musel se hodně snažit.

„Můj děda tam hrál toho hlavního a on měl takový ty tři, trápil je a terorizoval,“ napovídal týmu zprvu neúspěšně oblíbený moderátor.

Bob Klepl si ale nejprve jeho dědu spletl s otcem, taktéž hercem Davidem Prachařem, a zoufale přemýšlel, v jaké hrál pohádce, Farna raději nehádala vůbec a nakonec se konečně trefil do černého moderátor Petr Vondráček. Jakým originálním způsobem zvládl Prachař popsat Rákosníčka, Rumcajse či Áju z Maxipsa Fíka, to si prohlédněte v naší ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám