Hlavní obsah
Článek

Sexbomba a modelka Hana Mašlíková (41) společně se svou kolegyní Romanou Pavelkovou (39) zasvěcovaly mladé dívky do světa modelingu.

Pavelková, která se léta věnuje modelingu i moderování a účastnila se finále tehdejší Miss ČR, si sama zavzpomínala na své modelingové začátky a rozhodla se pro talentované modelky uspořádat kurz, kterým by jim nastínila všechno, co práce modelky obnáší, a co si třeba do té doby ani neuměly představit.

„Děvčata si vzali do parády zkušená vizážistka, stylista i kadeřník. Já jsem učila dívky chodit a pózovat. Hostem kurzu byla modelka Hanka Mašlíková, která se s dívkami podělila o své zkušenosti a pověděla jim něco o světě šoubyznysu,“ řekla Super.cz Pavelková, která byla dojatá reakcemi některých absolventek kurzu.

„Ještě večer mi volali rodiče dívek a děkovali, že jsou holky nadšené, jejich vzkazy na sociální síti mi vehnaly slzy do očí. Tři dívky si nakonec vybral módní časopis na focení, další se mnou bude natáčet reportáže do jachtingového pořadu, který moderuji, a jednu si vybrala na přehlídky módní návrhářka z Hradce Králové," uzavřela spokojeně Pavelková.

Reklama

Další články

Načítám