Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Debbie známe na akcích vždycky perfektně upravenou. Nyní se poprvé ukázala bez make-upu. Debbie vyrazila na focení pro kadeřnické studio, kde už na ni čekali vizážistka a kadeřník. Proto dorazila absolutně nenalíčená, a ještě než usedla do zkrášlovacího křesla, nechala se vyfotit.

"Když chodím na své studijní obory nebo kolem svých přátel, nelíčím se vůbec, a dokonce si ani moc nežehlím vlasy. Mám svoje totálně kudrnaté, což málokdo ví, protože na veřejnosti je mám vlastně vždycky vyžehlené," řekla Super.cz Debbie.

A jak ji má nejraději její přítel? "Příteli se na mně líbí rovné vlasy a celé rodině také," upřesnila. "A co se týká nalíčení, záleží, jak se probudím. Jestli po večírku, po kterém vstanu neodlíčená, nebo do růžova vyspinkaná Debbie. Tu má rád," dodala zpěvačka.

Se svým přítelem chodí už tři roky, ale stále nedošlo ke společnému bydlení. "Nebydlíme spolu a nechceme. Otázka visí v ovzduší asi dva roky. Nehrotíme to, chceme tomu nechat čas. Dokonce se i bojím, že by to nefungovalo tak, jak si myslíme. Zatím nám to takhle vyhovuje," uzavřela Debbie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám