Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) si nám postěžovala, že zimní dovolenou, ze které se každoročně vrátila krásně opálená, letos musela vynechat. A to nikoli kvůli vlastním pracovním aktivitám, ale kvůli manželovým. Z Petra Poláka se totiž stal velmi vyhledávaný herec.

"On je herec i vzděláním, vystudoval konzervatoř, roky hrál na oblasti v Chebu nebo v Olomouci. I pak byl v reklamách, hlavně v zahraničí. Teď se to ale hodně rozjelo a já z toho mám radost. Ani jeden z nás netušil, jaký ohlas bude mít jeho role psychopata v Ordinaci v růžové zahradě. Když teď jdeme spolu po ulici, lidé nás často zastavují ne kvůli tomu, abych se jim podepsala já, ale manžel," vyprávěla.

Na druhou stranu ale svěřila, že se teď doma moc nepotkávají. "Petr teď točí další seriál pro Německo, navíc objíždí se Zdeňkem Troškou (70) česká a moravská města s Babovřeskami 2, kde má také velkou roli," vypočítala. "Když se oba sejdeme doma, je to vzácnost. Taky proto jsme nebyli nikde na dovolené, jenom pár dní na chalupě," vysvětlila.

Sama své aktivity spíše omezuje. "Chci si co nejvíc užít Tedíka. Vždyť je mu pět, za rok už půjde do školy. Mám jen VIP vystoupení na akcích a pár muzikálů. Hrajeme Jesus Christ Superstar v Hudebním divadle v Karlíně, Johanku z Arku v Kalichu a dětský muzikál Kapka medu pro Verunku," vypočítala, když jsme ji potkali na večírku, kde křtil Kamil Střihavka (59) svůj nový videoklip.

Reklama

Další články

Načítám