Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho starší dceru Evu jsme poznali díky tomu, že se bez otcova vědomí před čtyřmi lety přihlásila do České Miss a dostala se až do semifinále. Jak ale vypadá ta mladší, jsme nevěděli. Zpěvák Kamil Střihavka (59) si chrání své soukromí a rodinu, včetně manželky Evy, bere do společnosti jen sporadicky.

Výjimku udělal na křtu svého nového videoklipu Ztracenej, který pro něj natočil Vašek Noid Bárta (43), a má předznamenávat jeho letošní akustické turné. Mezi hosty se objevila jeho manželka Eva a také mladší dcera Tereza, která si nechala obarvit vlasy na zrzavo, a stejně jako její starší sestra je to kočka. Obě se ale rychle vytratily.

Zatímco v rodinném životě má zpěvák kliku a je šťastně ženatý už přes pětadvacet let, v klipu, který se promítal, tomu tak není. Představuje vnitřně zlomeného hrdinu, jehož opustila partnerka, a on zůstává sám. Kamil, jenž oslaví příští rok padesátku, v něm vypadá výborně, z děje si ale všichni včetně něj dělali trochu legraci.

Není divu, Vašek s natáčením teprve začíná, kromě Střihavkova klipu natočil třeba i pro Báru Basikovou (61) či Kamilu Nývltovou, a teprve se učí. Tím pádem se mu dají určité nedostatky, jako je klišé ve stylu opuštěných pantoflíčků nebo druhého hrnečku na stole, zatím odpustit.

Reklama

Další články

Načítám