Hlavní obsah
Článek

Patříte mezi milovníky kávy, ale hledáte něco nového? Co kdybychom vám řekli, že existují speciální receptury kávy, které nejenže výborně chutnají, ale navíc mají blahodárné účinky na vaše zdraví a imunitu a to všechno díky konopnému semínku a dalším zdraví prospěšným bylinám. Nebo byste raději ochutnali kávu plnou vášně? Není problém! Vyzkoušejte 100% přírodní revoluční nápoje dovážené přímo od mistrů kávy z Itálie!

První mletá káva s konopným semínkem v České republice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Konopná káva CANNABISSIMO COFFEE™ je vyráběna revolučním způsobem, kdy si můžete vychutnat dokonale aromatickou chuť kávy Arabika a Robusta pocházející z Afriky, Indie a Jižní Ameriky, a přitom na sebe nechat působit účinky konopného semínka. To je považováno za dokonalou potravinu a má lepší výživovou hodnotu než to nejkvalitnější maso! Obsahuje totiž proteiny, vlákniny aminokyseliny i omega 3 a 6 mastné kyseliny. „Mimo to je konopné semínko skvělým zdrojem vitamínů a minerálů,“ potvrzuje výživovou hodnotu nutriční specialistka Mgr. Petra Honzíková z poradenského centra Fit&Cool.

Geniální nápad, který vychvalují i odborníci na zdravou výživu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Káva FITNESS COFFEE® neboli FITNESS KÁVA je 100% přírodní a vysoce kvalitní pražená káva, která obsahuje přesně 16 léčivých bylin. Právě díky tomu se stává opravdu jedinečnou a na trhu má tato speciální receptura svůj patent. Co tedy dokáže? S obsahem více než 16 nejzdravějších a nejprospěšnějších bylin je káva FITNESS COFFEE® navržena tak, aby tělo bylo obohaceno o silné antioxidanty a živiny. Stručně řečeno: „Napomáhá vám zůstat fit a aktivní,” říká vítězka grandslamového turnaje US Open ve čtyřhře a olympijská medailistka Andrea Hlaváčková.

Ječmen je skvělý na podporu trávení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

FITNESS BARLEY® je bezkofeinový nápoj z pražených zrn ječmene. Čím se liší od ostatních ječmenových nápojů? Především kvalitou! Jedná se totiž o italský ječmen pěstovaný na polích s velmi kvalitním zemním podkladem. Kromě ječmene obsahuje FITNESS BARLEY® také 14 dalších vybraných bylin.

Káva vášně ideálním dárkem na Valentýna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sensualcaffé® je novinkou na českém trhu. Jedná se o kvalitní kávu s obsahem bylin a orientálních koření. Tato patentovaná směs obsahuje mimo jiné damiánu, která má afrodiziakální účinky. Zároveň pomůže uvolnit se a probudit ve vás jemné erotické fantazie. To vše 100% přírodně a zdravě. Zvýšení krevní cirkulace a energie je už třešničkou na dortu.

Zůstaňte mladí a aktivní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fitness čaj B-FIT patří mezi zdravé čaje, které díky bohatému obsahu antioxidantů působí pozitivně na fyzickou i psychickou kondici každého člověka. 100% organická směs obsahuje například lékořici, mátu, fenykl či pampelišku a díky tomu dodává tělu potřebnou vitalitu a energii.

Další články

Načítám