Hlavní obsah
Článek

Martina Pártlová odstartovala před šesti lety svou kariéru v X Factoru, kde se sblížila s vítězem soutěže Jiřím Zonygou. Jejich přátelství mělo po skončení televizního pořadu zajímavé vyústění.

„S odstupem času na to vzpomínám strašně hezky, protože se mi ty tři měsíce líbily, ale taky si vzpomínám, že jsme byli v hrozném stresu,“ vrátila se Martina do krušných chvilek a přiznala, že nebýt Zonygy, soutěž by předčasně dobrovolně opustila.

Oba zpěváci se setkali na konkurzu do druhé řady X Factoru, kde zavzpomínali na společné chvilky, které se nečekaně prodloužily. „My jsme spolu i dva a půl roku jako spolubydlící bydleli, protože on dojížděl z Břeclavi do Prahy do divadla, takže jsme si dávali nájem napůl a mně to vyhovovalo. Teď už se odstěhoval, ale vídáme se samozřejmě dál,“ řekla Pártlová o jejich blízkém vztahu.

Pártlovou a Zonygu měla v roce 2008 na starost porotkyně Gábina Osvaldová. Ta se ovšem po několika zkušenostech do televize znovu nehrne a zpěváci svůj um předvedou před zbrusu novou porotou, v níž Ondřeje Brzobohatého doplní Oto Klempíř z kapely J.A.R. a Slovensko čtyřčlennou sestavu zpestří svými národními hrdinkami Sisou Sklovskou a Celeste Buckingham.

Reklama

Další články

Načítám