Hlavní obsah
Článek

Blondýna z VyVolených Eva Feuereislová si i po skončení šmírovací reality show užívá svých pár minut těžce vydobyté „slávy“.

Stala se tváří jedné neznámé značky, obráží provinční diskotéky a hlavně - nechala si takřka v přímém přenosu udělat nová prsa, takže už nás nebude šokovat svým stařeckým dekoltem.

Poté, co kromě VyVolených zkoušela štěstí i v SuperStar, se očekávalo, že se směle přihlásí i do pěvecké soutěže X Factor.

Tam se ale Eva překvapivě nehrnula, ale zato peprně okomentovala účast další exVyVolené Pavlíny, která zpěv studovala na konzervatoři.

Poté, co se Evy jedna z fanynek zeptala, zda je pravda, že se Pavlína kdysi zúčastnila i castingů v SuperStar, kde skončila už v prvním kole, našla si Eva hned důvod, proč se tak stalo.

„Tam bohužel nebyl celý štáb lesbiček, tak se dál nedostala,“ měla hned jasno Eva, která tak narážela na teorie, jež se vynořily poté, co VyVolené vyhrál už podruhé gay Vladko, jenž si to ve velkém finále rozdal s lesbičkou Pavlínou, která se navíc do vily dostala se svou přítelkyní Mirkou.

Eva tak zjevně naznačovala to, že Pavlína dle ní zpívat vůbec neumí a mohla by se do dalších kol X Factoru dostat jedině přes protekci, kterou samotná Eva v SuperStar zcela jistě neměla, protože byla za svůj tristní výkon nemilosrdně vyhozena a nejen porotkyně Ewa Farna nevěřícně kroutila hlavou.

O pěveckých ambicích Pavlíny v X Factoru pochybuje i další z VyVolených, cvičitelka psů Lucie Šárovcová. Ta ale na rozdíl od závistivé Evy bude Pavlíně držet palce, ač si myslí, že by měli šanci dostat jiní.

„Jediné, proč by se Pája mohla dostat daleko, je základ fanoušků z VyVolených (a ne malý základ) - upřímně ale doufám, že lidi osloví soutěžící s faktorem X - protože třeba mě moc Pája svým zpěvem neoslovila - ale 100 posluchačů, 100 chutí. Na Páju se ráda mrknu, budu jí fandit, je to přece její sen a já podporuju lidi, kteří si za tím jdou, ale prostě moje tajný přání je, ať se v soutěži objeví někdo, z koho si sedneme na prdel,“ má jasno Lucie.

Zda Pavlína svým pěveckým výkonem, který už trénovala na toaletě zpěvem písně On My Own (Samotářka) z muzikálu Les Misérables, oslní porotu, ukáží už příští měsíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám