Hlavní obsah
Článek

Čerstvá čtyřicátnice Tiffani Thiessen odjela slavit narozeniny i s manželem Bradym Smithem a několika přáteli do Mexika. Párty se odehrála v sobotu na pláži Playa La Ropa v Guerreru. Chybět nemohl obrovský dvoupatrový dort, ale hlavně dobrá nálada oslavenkyně, která je dokonale nakažlivá i z fotografií. Vypadat však ve čtyřiceti jako ona, také máme ústa od ucha k uchu...

Herečka a maminka tříleté Harper podtrhla mladistvý look na oslavě v luxusním resortu Viceroy Zihuatanejo rozverným účesem a hlavně kouzelnými květovanými šaty, ve kterých vypadala jako panenka.

Do Mexika kromě manžela, který je rovněž z herecké branže, kvůli narozeninám své kolegyně ze seriálu Ve službách FBI zajeli například i Tim Dekay a Willie Garson, kterého si možná pamatujete jako nejlepšího kamaráda Carrie ze Sexu ve městě.

Thiessen se poprvé před kamerou ukázala v osmnácti jako roztleskávačka ze střední školy v seriálu Konečně zvoní, ale nejlépe si ji pamatují seriáloví nadšenci jako Valerii Malone z Beverly Hills 90210.

Reklama

Další články

Načítám