Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to vypadá, že televize už opravdu nevědí, kde hledat nové talenty. A když si neví rady ty velké, je jasné, že menší a nové na tom budou ještě hůř. Například v TV Relax se ale rozhodli, že nové tváře vyzkoušejí a dají jim šanci.

Tu dostala mimo jiné mladinká Genny Ciatti, muzikálová zpěvačka, která teprve nedávno oslavila osmnácté narozeniny. "Mám svůj vlastní dvouhodinový pořad, a dokonce dvakrát týdně," potěšeně nám prozradila Genny, kterou jsme zatím znali jen z muzikálu Děti ráje.

"Je to docela náročné. Zvu si tam zajímavé hosty, povídáme si o kulturních i jiných akcích a vždycky, když skončím, jsem úplně vysátá. Je to totiž přímý přenos," dodala. Název pořadu prozradit nemůžeme, protože obsahuje jméno obchodního domu, který pořad sponzoruje, ale ti, kdo mají drobnou brunetku rádi, si jej určitě najdou.

Genny ale vystupuje i na různých společnských událostech. My ji potkali na plese profesního magazínu Best of, kde zpívala s kolegy z dalšího muzikálu, v němž hraje, Kapka medu pro Verunku. Na parket se ale nevrhla. "Já neprošla ani tanečními, i když něco bych asi zvládla. Jsem z vesnice a na tancovačkách mě vzal vždycky děda do kola, tak valčík nebo polku bych asi dala," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám