Hlavní obsah
Článek

Už v sedmi letech si tenhle chlapeček osahal jeviště a před televizními kamerami působil tak suverénně, že s kamarádkou Martinou Černou zpěvem prosté písničky o kokršpanělech vyhrál tehdy populární novácký pořad Rozjezdy pro hvězdy. Lidé si ho tehdy doslova zamilovali. Dnes je však ještě úspěšnější. Poznáte, o koho jde?

Teď je z něj devatenáctiletý hezounek, v Ulici představuje největšího hajzlíka Jirku Hložánka, moderuje hudební pořady, zpívá a tančí v muzikálu a je hvězdou nové chlapecké skupiny New Element.

Tím sedmiletým zpěváčkem není nikdo jiný než herec a zpěvák Ondra Havel. „Protože mi bylo sedm let, nevnímal jsem, že na mě kouká tolik lidí. Dělal jsem to zkrátka pro zábavu. Doteď mi to ale dávají kámoši sežrat. V dobrém, samozřejmě,“ směje se Ondra.

Ten studuje gymnázium, do toho ale stíhá tolik pracovních povinností, kolik by jich nezvládlo mnoho starších kolegů. Nejvíc se v poslední době upíná k angažmá v klučící skupině, která svým songem Svědomí stačila pobláznit srdéčko nejedné dívenky.

„Je fajn vidět, že tvrdá dřina a tréninky mají svůj smysl a že to fanoušci oceňují,“ směje se v soukromí nezadaný Ondra, který je rád, že i díky účasti ve skupině (odkud má i vtipnou historku s tílkem vypáleným na tělo) přestává být jen tím Hložánkem z Ulice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám