Hlavní obsah
Článek

Simona Dvořáková (19) v minulosti nikdy nebyla příliš sdílná vůči médiím. Když jsme ji dříve zpovídali, dávala si partnerka syna bývalého premiéra Topolánka sakramentský pozor na to, aby snad neprozradila něco víc, než by chtěla rodina jejího přítele. Také pro nás v redakci tedy bylo velkým překvapením, když se pohledná blondýnka objevila mezi semifinalistkami a následně finalistkami desátého ročníku České Miss.

„Jsem člověk, který má rád výzvy, a tohle je pro mě další výzva. Moje heslo je, že všechno se má zkusit." vysvětluje své pohnutky Dvořáková. „Ráda pracuju pod tlakem, letos mě čeká maturita a spousta dalších věcí, a tak jsem se snažila vybrat si toho nejvíc, co šlo, a myslím, že se mi to docela povedlo. Jsem zvědavá, jak to zvládnu."

Zajímalo nás, jak se na účast Dvořákové v Miss dívá její přítel Tomáš Topolánek. „Tomáš mě má rád a podporuje mě ve všem, čeho chci dosáhnout," říká diplomaticky Simona. On prý ale nebyl rozhodně ten, kdo by krásku do soutěže přihlásil. Mnohem větší zásluhu na tom má bývalá účastnice soutěže, která následně bodovala i na světové soutěži krásy. „Trávila jsem delší dobu se slečnami, které tím prošly, konkrétně s Terezkou Fajksovou, a nechala jsem se přemluvit," odkryla karty Simona Dvořáková.

Reklama

Další články

Načítám