Hlavní obsah
Článek

Český zpěvák a hudební skladatel, který má na triku nejen asi jeden z nejkontroverznějších (a taky nejpopulárnějších) hitů posledních let Heja, heja pro Ivetu Bartošovou, ale taky řadu songů pro italské hvězdy, natočil videoklip ke své nové písničce Discoteque. A ten zatím vítězí v počtu nádherných odhalených koček na metr čtvereční. Podívejte se na svěží diskotékovou písničku Jarka Šimka (50) a hlavně na nádherné slovenské slečinky, které se kolem Šimka v klipu točí!

Jsou to takové krásky, až se nejednomu kardiakovi může udělat nevolno a obrýleným pánům se zamlží skla! Šimek točil celé video na Slovensku a tamní národnosti jsou i herečky, které pro potřeby klipu udělaly úplně vše, co se po nich žádalo. A že toho bylo hodně!

„S holkami byla výborná spolupráce. Dokážu si představit, že v Praze bych narazil většinou na protivné fifleny, ale tam to bylo skvělý. A jsem rád, že ten song už sklízí úspěchy v rádiích a v hudebních televizích,“ pochlubil se Šimek.

Ten klip pokřtil na svých nedávných narozeninách ve společnosti celebritních kamarádů, kteří pomohli na svět i jeho výběrovému dvojalbu Do teď.

Reklama

Další články

Načítám