Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rychlé změny teplot jsou velmi náročné pro vaše zdraví a krásu. Jelikož má lidské tělo tendenci ukládat v zimě tuk, je teď ten pravý čas pro to, abyste začali bojovat. Přečtěte si naše tipy, které vám dopomohou ke krásnějšímu tělu a štíhlé postavě. Pokud nezůstanete nečinní, budete se v zimě cítit mnohem lépe a zdravěji.

Pevného poprsí lze dosáhnout i přírodní cestou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by nechtěla mít krásné a plné poprsí. Pro svůj sen se však nemusíte hned svěřovat do rukou plastických chirurgů. Existují čistě přírodní cesty, jak efektivně pečovat o svůj dekolt bez invazivních metod, jehel a skalpelů. Plné ženské tvary si tak můžete užívat bezpečně, jednoduše a hlavně bez stresu z lékařů díky bylinným výtažkům obsaženým v přípravku BUSTIN. Ten díky unikátní směsi čínské bylinky Anděliky, Pískavice řeckého sena a dalších přírodních extraktů podporuje zpevnění prsní tkáně a současně nárůst jejího objemu. Zakoupit ho můžete za bezkonkurenčně nejnižší akční cenu 399 Kč.

Hubněte rychleji a hlavně chytře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jdete na dietu správně, kila jdou dolů tak, jak mají. Pokud na ni ale jdete chytře, nebudete se dřít zbytečně. Můžete totiž jednoduše přimět vaše tělo, aby spalovalo více tuku a tím pádem být štíhlejší ještě rychleji. Svoje úsilí mnohonásobně znásobíte, když do svého jídelníčku zařadíte doplněk stravy, který donutí vaše tělo odbourávat tuky jako nikdy předtím. Ideální pro tento účel je extrakt z plodu africké rostliny Garcinia Cambogia, který se pro tento účel používá už staletí. Ten díky hydroxicytrónové kyselině brání syntéze tuků z glukózy. Také byl v historii často užíván k navození pocitu hladu, což může být dalším pomocníkem během diety. Extrakt v podobě kapslí můžete koupit za 199 Kč.

Bojujte s chutí k jídlu jako hollywoodské herečky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkou propagátorkou spiruliny je herečka Gwyneth Paltrow; její štíhlá postava je důkazem, že na hubnutí skutečně funguje. Zdraví prospěšné vlastnosti spiruliny jsou známy už po staletí; nyní se spirulina pěstuje hlavně v Japonsku a je součástí mnoha léčivých preparátů. Spirulina omezuje chuť k přejídání a zejména chuť na energeticky bohaté potraviny. Nečekejte zázračný lék, díky kterému zhubnete přes noc. Síla spiruliny je ve zdravém, trvalém, přirozeném a nenásilném hubnutí bez jojo efektu. Podpoří vaši chuť a touhu bojovat s nadváhou a umožní vám cítit se během diety skvěle. Sypaná BIO Spirulina je nyní k dostání v akci za zvýhodněnou cenu 169 Kč.

Mějte krásnou pleť díky směsi cenných olejů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při redukční dietě je potřeba velmi pečlivě pečovat o vaši pokožku, aby měla dostatek živin a také aby byla chráněna proti povětrnostním vlivům, zejména v zimních měsících. Na to se ideálně hodí vzácné oleje, které mají dostatek minerálů, vitaminů a antioxidantů. Emulze šesti vzácných olejů od francouzské značky Born to Bio s názvem BIO Elixir Sublimant obsahuje šestici certifikovaných BIO kosmetických olejů, které vaši pokožku optimálně ošetří, hydratují, zásobí potřebnými živinami a zklidní. Jojobový olej perfektně účinkuje proti vráskám a zklidní vaši pokožku. Jako prevence proti vráskám slouží také arganový olej díky vysokému obsahu esenciálních mastných kyselin. Mučenkový olej obsahuje spoustu antioxidantů a vitaminu C pro zpomalení procesu stárnutí a meruňkový olej se postará o rychlou regeneraci poškozené pokožky. Pro účinnou hydrataci se ve směsi nachází lískový olej a pružnost pokožky zajistí olej slunečnicový. Výsledné směsi dodá příjemnou vůni kokosu extrakt Monoi. Zázračnou směs cenných BIO olejů určených k péči o celé tělo a vlasy můžete koupit za akční cenu 349 Kč!

Vaše vlasy ochrání šampon, ze kterého vyroste strom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke kráse není potřeba jen spokojenost s vlastní postavou, ale také se svým vzhledem. Nic nepřidá na ženskosti tolik, jako bohaté a živé vlasy. V tomto počasí je velmi důležité dát si na ně extra pozor a když už, tak pořádně a bez chemických přípravků. Respektovaný český kadeřník Jan Špilar nedá dopustit na vlasové přípravky firmy O'right, která dbá na přesnost účinku bez chemie a šetrnost k životnímu prostředí. Tu vzali dokonce tak vážně, že prodávají speciální řadu produktů v ekologicky rozložitelném balení, ze kterého po zasazení do země vyroste nový strom díky semínku na dně. Šampon se zeleným čajem, díky kterému vrátíte do přírody rovnováhu, můžete nyní koupit za speciální cenu 399 Kč.

Zelená káva vám zajistí štíhlou linii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Na jeho účinnost přísahají například zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore. I díky nim se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní řasou spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. To ale není vše - Green Coffee Plus má i silný antioxidační efekt, takže vám kromě hubnutí dopomůže i ke krásnější pleti. Doplněk stravy Green Coffee Plus lze nyní zakoupit v akci za 299 Kč!

Další články

Načítám