Hlavní obsah
Článek

To, že se mezi lidmi z umělecké branže objevuje hodně podivínů, není žádným překvapením. Hvězda první české SuperStar Madalena Joao, angolská zpěvačka působící v Česku, má však za sebou zážitek, na který do konce života nezapomene. Super.cz již informoval, že se rozešla s ženou, se kterou měla léta blízký vztah. Nyní jsme se ale dozvěděli mnohem krutější podrobnosti.

„Ona se do mě zamilovala a nikdy nechtěla pochopit, že jsem vážně na chlapy a žádný náhodný opilecký úlet na tom nemůže nic změnit. Žila můj život, filtrovala mi přátele, vyčítala mi známosti a neustále mě pronásledovala. Až nezdravě se na mě upnula a nic s ní nehnulo,“ svěřila se Joao kamarádům na nedávné otvíračce pizzerie v Kutné Hoře, kde velmi odvážně ukazovala své přednosti.

Bývalá Madalenina manažerka prý zašla nejdál ve chvíli, kdy se po letech spolubydlení rozhodla zpěvačka učinit nezdravému soužití přítrž a chtěla se osamostatnit. „Brečela, prosila, ale i vyhrožovala. Třeba sebevraždou. Musela jsem to řešit už i s psychiatry, protože jsem vážně nevěděla, jak dál. Ti mi nakonec poradili, ať jí doporučím krizové centrum, že její stav je vážný,“ řekla zpěvačka přátelům.

Oficiálně však nechtěla zprávy potvrdit, nechce prý své bývalé kamarádce ublížit. „Nemůže za to. Teď už si vyhlédla někoho jiného, jehož život bude žít. Brzy se rozestěhujeme a bude klid,“ uvedla pro Super.cz stručně.

Reklama

Další články

Načítám