Hlavní obsah
Článek

Nejtalentovanější zpěvačka poslední řady SuperStar Veronika Stýblová se nám pomalu, ale jistě ztrácí před očima. Na konci prázdnin se dala do hubnutí pod vedením výživové poradkyně. Ačkoliv už by dnes mohla být se svou váhou úplně spokojená, hubne stále dál.

„Stále se mě drží šedesátka. Chtěla bych mít šestapadesát kil. Pak budu úplně spokojená,“ prohlašuje rázně Veronika, která největší úbytek na váze zaznamenala první měsíc. „To jsem shodila rovných osm kil. Pak si organizmus na nový režim zvykl a už to šlo pomaleji. Kromě upraveného jídelníčku se snažím hýbat. Cvičím a taky dělám jógu, abych byla zpevněná,“ prozrazuje svoje triky zpěvačka.

A protože Veronika vládne nejen svým hlasem, ale i vařečkou, musí připravovat často také dvě různá jídla. „Příteli vařím dost často klasiku jako smažené řízky, vepřové se zelím a takové ty klasické mňamky. Já sama si dám raději panenku, ovčí sýr nebo třeba klíčky. Takže se také nemám špatně. Někdy jíme zdravě oba,“ přiznává půvabná blondýnka, která už v úterý na narozeninové oslavě televize Nova zazpívá hitovku Skyfall od Adele.

Reklama

Další články

Načítám