Hlavní obsah
Článek

Někdy stačí jen nevinný impulz od zcela neznámého člověka, aby se nám změnil život od základů. Devětadvacetiletá Eva Minczuk z Romfordu v anglickém Essexu byla se svým malým vzrůstem a 92 kily kus ženské. Jak však může působit na okolí, si neuvědomovala. Nakonec stačila jedna trapná situace, která mladou ženu nakopla a otevřela jí oči. Pohledný muž v metru ji totiž pustil sednout v domnění, že je v radostném očekávání...

Minczuk přiznala, že se cítila neskutečně zostuzená, když muži vysvětlovala, že se spletl a že těhotná není. Měla prý co dělat, aby nezačala plakat.

„Po letech přibírání jsem se konečně rozhodla s tím něco udělat,“ uvedla Eva, které se podařilo se speciálním dietním plánem shodit přes třicet kilogramů, a tak se nyní ručička na její váze zastavuje na ideálních šedesáti kilech.

„Nosila jsem velikost 16 (česká 44), ale dnes jsem mnohem sebevědomější. Loni v létě na dovolené v Turecku jsem se cítila dost dobře na to, abych si poprvé v životě oblékla bikiny. Musela jsem si navíc koupit rovnou sedmero nových modelů,“ dodala s tím, že dřív se před světem spíš schovávala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám