Hlavní obsah
Článek

Italská média mají jasno. Modelka Alena Šeredová (46) prochází vleklou manželskou krizí s italským reprezentačním brankářem Gianluigim Buffonem, která vyústí v rozvod. Zatímco Buffon se prý motá kolem jedné známé italské moderátorky, Šeredová se měla spojit s věhlasnou rozvodovou právničkou.

To však Šeredová na sociální síti popřela s tím, že žádnou rozvodovou právničku nepotřebuje a má mnohem důležitější věci na práci, než řešit, co si myslí novináři. Šeredová se tváří, jako by manželská krize byla pouhým výplodem fantazie italských novinářů. A protože dnes Gigi Buffon slaví šestatřicáté narozeniny, poslala mu přes sociální síť přání.

„Všechno nejlepší tatínku a hlavně hodně klidu,“ napsala modelka pod fotky svého manžela v objetí se syny Louisem Thomasem (6) a Davidem Leem (4). Společná fotka s Gigim ale chyběla, stejně jako rezolutní odmítnutí všech spekulací o rozvodu.

Jsou tedy jen dvě možnosti. Buď mají italská média pravdu, ale Šeredová se s manželem dohodla, že se kvůli dětem nebudou k údajné krizi a k případnému rozvodu vyjadřovat, nebo se opravdu jednalo jen o novinářskou kachnu. V tom případě ale nikdo nechápe, proč Šeredová ani Buffon fámy o rozvodu jednoduše nevyvrátili.

Reklama

Další články

Načítám